Sisältöalustapalvelu

Palvelu

Palvelumme sisältää

R

1. Sisältöstrategian luonti

R

2. Sisällöntuotanto ja julkaisu

R

3. Sisältöalusta (tarvittaessa)

Palvelumme tarjoaa asiakkaille

Lisää liidejä ja liikevaihtoa

Yrityksenne osaamisesta kertominen vetää puoleensa siitä kiinnostuneita ihmisiä. Nämä ihmiset voivat olla tulevia ja nykyisiä
asiakkaita tai työntekijöitä, sekä median ja sidosryhmien edustajia.

Suhteiden rakentaja

Julkisuuskuva, maine, työnantajamielikuva, ajatusjohtajuus sekä sijoittajasuhteet paranevat, koska tarjoatte osaamistanne kaikille.

Asiakaskokemuksen parantaminen

Palvelette asiakasta paremmin ja kokonaisvaltaisemmin, kun hän pystyy sammuttamaan tiedonjanoaan ja ratkaisemaan ongelmiaan digitaalisissa kanavissa.

Hankimme teille avaimet käteen -periaatteella lisää asiakkaita ja liikevaihtoa sisältöpalvelun (content as a service) avulla.

Niko Huttu

Kehityspäällikkö

Lehto Asunnot Oy

”Samuel on tuonut sisällöntuotantotiimiimme puuttuvan lenkin. Hänen avaimet-käteen -toteutusmallilla tuottamansa laadukkaat videot, artikkelit ja podcastit täydentävät hienosti omaa sisällöntuotantoamme. Ne ovat merkittävästi parantaneet kohteidemme kiinnostavuutta asiakkaidemme keskuudessa, sekä tuoneet toivottuja konversioita. Palvelu on vapauttanut meidät sisällöntuotannon suunnittelusta sekä tuotannosta. Palvelun myötä saamme viikoittain uutta mielenkiintoista julkaistavaa sisältöä blogiimme.”